Straat auto's

The key is in the details

Het optimaliseren van straatauto’s voor gebruik op het circuit, of een roadtrip over fraaie bergpassen, is één van de specialismen van de engineeringsafdeling. Een regulier garagebedrijf of autodealer stopt vaak waar GP Elite Engineering begint.

Een standaard straatauto is altijd een compromis en sportieve rijders willen het karakter graag uitlichten om nog meer te kunnen genieten. Neem contact op om de mogelijkheden en wensen voor uw auto door te spreken.

Modificeren

Na het rijden van vele mooie ritten of trackdays ontstaat er bij liefhebbers vaak een wensenlijstje om de auto waarin ze rijden te verbeteren. De engineerings-tak van GP Elite faciliteert vanuit de werkplaats in De Rijp het inbouwen, aanpassen en afstellen van onderdelen die een auto verbeteren. Niet iedereen heeft meteen een helder beeld bij de mogelijke modificaties en de effecten ervan.

Zodra iemand zichzelf gaat verdiepen in de mogelijkheden ontstaan er soms meer vragen dan antwoorden. Vanaf dit punt denkt de Hoofd Engineer graag mee en adviseert over de mogelijkheden van maatwerk. Maak rechtstreeks een afspraak met GP Elite Engineering voor het inplannen van de modificaties aan uw auto, of een oriënterend adviesgesprek om alle mogelijkheden door te spreken. 

Vragen over de mogelijkheden die Engineering u kan bieden?

Neem contact op met de specialisten hieronder, of gebruik het aanvraagformulier om aan te geven om welke auto het gaat en welk doel u voor ogen heeft.

Aanvraagformulier

Manthey Racing Servicepunt

Als officieel Manthey Racing servicepunt is GP Elite Engineering het aanspreekpunt in de Benelux. Manthey Racing heeft complete pakketten ontwikkeld voor Porsche-rijders die meer uit hun auto willen halen tijdens trackdays. Ook op de openbare weg zal voor velen een Manthey Racing pakket precies aansluiten op de bijzondere wensen van sportieve rijders. De kernwaarden van Manthey Racing en GP Elite overlappen elkaar als draait om kwaliteit, optimale prestaties en exclusiviteit. Daarom hebben beide partijen de krachten gebundeld om ook in de Benelux de doorgewinterde Porsche-rijder te kunnen bedienen. 

Contact